- Krullen -

Dat geen krul hetzelfde is zal iedere krullenbol kunnen beamen en dat deze dan ook niet zomaar geknipt en in model gebracht kunnen worden al helemaal! De perfecte combinatie van speciale kniptechiek en onze krul producten geven een waanzinnig resultaat. Wij hebben krulspecialisten die knippen het haar in de CC1 techniek en gebruiken de producten van crulscontrol door deze techniek toe te passen kun jij je haar zowel gekruld als stijl dragen.

Wist jij dat krullend haar een totaal andere knip techniek nodig heeft dan stijl haar? Met de CC1 knip techniek vallen je krullen niet alleen veel mooier, ze word ook veerkrachtiger en zelfs de pluis verdwijnt in combinatie met de waanzinnig producten van crulscontrol! Wil jij een kapper die van jou haar de mooiste krullen maakt, maak dan bij ons een afspraak.

Bij deze behandeling word het haar eerst droog beoordeeld en besproken wat de wensen en de mogelijke heden zijn. Tevens kijken we naar de vorm van het gezicht en soort krul. Aan de hand daarvan knippen we de lengte aan de achterkant en gaan wij het daarna pas wassen. Omdat we de lengte droog al bepaald hebben kan er nooit te kort worden geknipt. Deze behandeling is niet zomaar een knip beurt en duurt dan ook 90 tot 120min. De krul knip behandeling bestaat altijd uit, wassen, knippen, drogen, krul treatment en een uitgebreid advies om de krullen thuis net zo mooi te krijgen en te behouden. 

Free post comparison before and after beauty

In kroes/black hair zijn wij niet gespecialiseerd

Heb jij ook zo’n moeite om jouw ‘ontplofte’ krullen onder controle te krijgen? Wil jij ook graag curl control? Wij hebben hier de oplossing voor je! Curls Control. 

• Een innoverend product voor onze krullen 

• Slecht 4 producten om je “ontplofte” krullen onder controle te krijgen.

• Cleanser, Moisturizer, curlcreme en curldefiner. 

• En we helpen jou graag om jouw krullen ook onder controle te krijgen. Het belangrijkste is dat jij je krullen leert begrijpen en ze dat gaat geven wat ze nodig hebben.